O nama

Dječji vrtić Didi osnovan je 2003. godine u Krašiću, poznatoj maloj općini gdje je rođen Kardinal Stepinac. 

Danas djelujemo na sljedećim općinama: Krašić, Draganić, Klinča Sela, Stupnik, Kravarsko, Pokupsko i Brckovljani te u gradovima: Dugo Selo, Velika Gorica i Sveta Nedelja.

Želite da Vaše dijete bude kreativno, komunikativno, poduzetno, samostalno, odgovorno, aktivno, angažirano i osjetljivo na potrebe drugih?

Upišite Vaše dijete u naš vrtić!

U pedagoškoj godini 2020./2021. programi ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja provodi se u 10 objekata. Upisali smo 498-ero djece u 23 skupine.

Rad s djecom organiziran je u odgojno- obrazovnim skupinama za djecu rane dobi (od godinu do tri godine) i odgojno- obrazovnim skupinama djece predškolske dobi ( od tri godine do polaska djece u osnovnu školu).

Skupine smo slagali polazeći od zadovoljavanja potreba i interesa roditelja i djece te zadanih prostornih uvjeta.

Timskim djelovanjem želimo unaprijediti i razvijati kvalitetniju razinu suradničkih odnosa te biti organizacija koja uči, koja je u stalnom stupnju  promjene i istraživanja vlastite odgojno-obrazovne prakse.

Cilj nam je njegovanje kulture vrtića kojom želimo postići autentičnost u pristupu odgojno-obrazovnoj praksi temeljenoj na suvremenom shvaćanju  djeteta i ustanove za rani i predškolski odgoj i obrazovanje.

Stoga smatramo da je dijete:
  • subjekt vlastitog odgoja i obrazovanja
  • aktivno, znatiželjno i kompetentno biće (osoba)
  • socijalno biće
  • osoba koja ima svoju kulturu, potrebe i prava

Naš je vrtić suvremena ustanova za rani i predškolski odgoj i obrazovanje te na njega gledamo kao na „mjesto kvalitetnog življenja, ravnopravnog sudjelovanja i zajedničkog  učenja djece i odraslih, u kojoj svi subjekti imaju priliku participirati odgovorno ponašanje (prema sebi, drugima i cjelokupnom društvu)“ (NCVVO, 2012.).

Naše kuće  ...https://www.virtualno360.hr/virtualna-setnja-pregled/djecji-vrtic-didi
 
Ispiši stranicu