SURADNJA


U prvom tjednu listopada, Dječji vrtić "Didi" ugostio je odgojitelje i ravnatelje Udruženja privatnih predškolskih ustanova Crne Gore. U okviru studijskog putovanja osim vrtića Svetionik iz Bara, Dječji vrtić Didi su posjetili  Kopshti "Arushi Pu" Vrtic "Arushi Pu" iz Ulcinja, PPU "Pipi duga čarapa", PPU "Happy kids" i Vrtić Dobra Vila iz Podgorice.Na ovom studijskom putovanju kolegicama iz Crne Gore pružen je uvid u način poslovanja vrtića, u odgojno-obrazovni proces, Nacionalni kurikulum, Kurikulum vrtića. Upoznate su s organizacijom rada, odnosno, cjelokupnim sustavom funkcioniranja ranog i predškolskog odgojno-obrazovnog sustava.

Neizmjernu zahvalnost na gostoprimstvu dugujemo osnivačici vrtića "Didi" i "Čarobna šuma" iz Zagreba, gospođi Karmen Pavlic, kao i cijelom stručnom timu ističe ravnateljica vrtića ,,Svetionik “ i predsjednica PPUCG Ivana Durutović kao i njene kolegice Lindita Lika, Anja Pejović, Iryna Maslova i Biljana Pićurić. ,,Posjetile smo 4 vaspitne jedinice vrtića ,,Didi“ Velika Gorica, Klinča Sela, Prikraj i Puhovo. Oduševljeni smo organizacijom i načinom rada, međuljudskim odnosima u kolektivu, ostvarenom suradnjom sa djecom i roditeljima" kaže Ivana Durutović.
Organizirana posjeta Plitvičkim jezerima, upoznavanje Zagreba i okolnih gradova pružila nam je i veće zbližavanje i razumijevanje što će rezultirati novim zajedničkim projektima.
,,Hvala od srca, izuzetnom kolektivu i stručnom timu. Dobrodošli ste uvijek u Crnu Goru“ - poručuju članice Udruženja privatnih predškolskih ustanova Crne Gore.  
Grad Dugo Selo osigurao je prostor vijećnice u svrhu predstavljanja naše odgojno-obrazovne ustanove Dječji vrtić „Didi“.


Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Ispiši stranicu