Donacija stigla u Dječji vrtić Petrinjčica

"Vaša pružena ruka prijatelju srca naša grije i rađa suzu kao u nevolji. Al' to ista suza nije. Za tu topli suzu u oku hvala jer vaša gesta vama možda mala, nama vrtićancima osmijeh je dala" poručili su nam iz Dječjeg vrtića Petrinjčica. 

Roditelji su u sklopu akcije "Mali i veliki za petrinjske vrtićance", koju su organizirale ravnateljica Dječjeg vrtića DIDI Karmen Pavlic, voditeljica objekta u Puhovu Antonia Bodiš te ravnateljica Dječjeg vrtića Čarobna šuma Ana Prelošćan, donirali raznovrstan likovni i higijenski pribor te brojne igračke. 

"Puno nam je srce. Svjesni smo da imamo velike prijatelje i kako god bili, smatrali se siromašnim ili bogatim gradom u ovom slučaju smo najbogatiji grad na svijetu" istaknuo je tijekom predaje donacije dogradonačelnik Grada Petrinje, Ivan Prskalo."Nadam se da ćemo ovom donacijom barem malo olakšati odgojno obrazovni rad vrtića" poručila je Antonia Bodiš.

Donacija je protekla jako emotivno, kroz osmijeh, pokoju suzu i uz veliku ljubav. 

"Svi zajedno smo prolazili i još uvijek prolazimo kroz tragediju koja je zadesila Petrinju. Ne želimo da djeca i vrtić Petrinjčica budu zaboravljeni jer svi znamo da potresi još uvijek traju te da djeca i odrasli žive u određenom strahu od potresa. Htjeli smo ovom gestom djeci malo vratiti osmijeh na lice" naglasila je Karmen Pavlic."Nalazimo se u mjesecu kada ćemo obilježiti godinu dana od nemilog događaja koji je svima nama promijenio živote. Zahvaljujući dobrim ljudima, prijateljima, mi uspješno prevladavamo teškoće. Lijepo je imati prekrasne prijatelje" izjavila je ravnateljica Dječjeg vrtića Petrinjčica, Nataša Vidović.

Dragi roditelji, hvala vam na nesebičnoj pomoći!

Vijest o donaciji možete pročitati na stranicama: 
Portal53Radio Banovina, Dugoselska kronika i Grad Petrinja 


Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Ispiši stranicu